Prentenboek Egeltje’s wonderlijke winter

on

Ik had zo illustratie gemaakt en op Facebook gepost. Bram Kasse reageerde met enthousiasme en schreef om mijn idee een lief, vrolijk en grappig verhaal. Vanaf deze winter is het prentenboek verkrijgbaar.

Dit jaar wil Egeltje niet naar bed. Geen winterslaap voor hem. Want zijn vriendjes vinden de winter de mooiste tijd van het jaar. En dat wil hij wel eens meemaken. Maar als Egeltje voor het eerst ijs en sneeuw ontdekt, gaat alles mis. En overal krijgt hij de schuld van. Alle vriendjes zijn boos op hem. Verdrietig trekt Egeltje zijn pyjamaatje aan. De winter is echt niet de mooiste tijd van het jaar… 

Of toch wel? 

Egeltjes wonderlijke winter is Een hartverwarmend winterverhaal over vriendschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s