Tulipa

Tulipa

Voor Land van fluweel mocht ik het sprookje Tulipa illustreren. Liesbeth Rood schreef dat prachtige verhaal. Liesbeth is theatermaker, schrijver, docent en Shakespeare expert. Ik werk graag met haar samen. ze is sprankelend, vrolijk en supercreaties. In het boek Tulipa komt veel van haar talent naar boven. Vrolijk, lief en spannend is haar verhaal geworden. Ik ben zo blij dat ik Tulipa mocht illustreren! Zie hier enkele illustraties uit het boek. Je kunt het nu bestellen voor 9,95 bij Buddybooks.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s