Over Leontine

leontine-gaasenbeek

hi, Ik ben dus Leontine. Ik ben geboren en getogen in Utrecht maar woon en werk nu in Almere.  Vanaf  als zelfstandig illustrator.  Inmiddels zijn er meer dan 100 kinderboeken met mijn illustraties verschenen, ik maak illustraties voor prentenboeken, reclamemateriaal, illustraties bij producten en voor magazines. Ik teken graag dieren en mensen en geef ook tekenles. Op vrijdag om de week teken ik als vrijwilliger voor tekenen voor kinderen op de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis.

Neem een kijkje in mijn Portfolio of op home daar plaats ik regelmatig werk. Wil je echt alles volgen, kijk dan op  mijn pagina’s op instagram Leontine_kidlitart of leontine.illustrator.

Wil je contact met me opnemen, mail me dan via leontine@leontineillustrator.com

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Uitgeverij Thieme Meulenhoff, Zwijssen, Royal Jongbloed, Uitgeverij Mes, Beenice, Nederlands Bijbel Genootschap, Van Holkema en Warendorff, Groen Educatief, Flevo-Landschap, Vereniging Kaisz, Reumafonds, Vision Design, Farm Frites, We Are the Locals Haarlem, Kingdom Games, Stichting Antwoord, Uitzendbureau Werktalent, Buddy Books, BCB, Buytenwold, Blue Fish media, Stoomtrammuseum Hoorn-Medemblik, St. Ons Huis, Uitgeverij Den Hertog, Zorggroep Almere, Sysqa , Gemeente Almere, Begrafenisverzorging van Asselt, Uitgeverij van Driel.