over Leontine…

leontine-gaasenbeek

Dank voor je interesse in mijn werk. Ik ben geboren en getogen in Utrecht,  woon en werk sinds 2010 in Almere. Ik werk vanaf 2012 als zelfstandig illustrator, daarvoor was illustreren iets voor ‘erbij’. De meeste opdrachtgevers waar ik voor werk zijn (educatieve) uitgeverijen. Inmiddels zijn er bijna 100 kinderboeken met mijn illustraties verschenen, ik maak illustraties voor prentenboeken, reclamemateriaal, illustraties bij producten en voor magazines. Ik teken graag dieren en mensen en geef ook tekenles.

Neem een kijkje in mijn Portfolio of op home daar plaats ik regelmatig werk. Wil je echt alles volgen, kijk dan op  mijn pagina’s op instagram Leontine_kidlitart of leontine.illustrator.

Wil je contact met me opnemen, mail me dan via leontine@leontineillustrator.com

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Uitgeverij Thieme Meulenhoff, Royal Jongbloed, Uitgeverij Mes, Nederlands Bijbel Genootschap, Groen Educatief, Flevo-Landschap, Vereniging Kaisz, Reumafonds, Vision Design, Farm Frites, WeAretheLocals, Kingdom Games, stichting Antwoord, Uitzendbureau Werktalent, Buddy Books, BCB, Buytenwold, Blue Fish, Stoomtrammuseum Hoorn-Medemblik, St. Ons Huis, Uitgeverij Den Hertog, Zorggroep Almere, Sysqa , Gemeente Almere, Begrafenisverzorging van Asselt, Uitgeverij van Driel.