Leontine

leontine-gaasenbeek

Dank voor je bezoek aan mijn site Leontine’s illustrator. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, maar woon en werk sinds 10 jaar in Almere. Ik werk vanaf 2012 als zelfstandig illustrator. De meeste opdrachtgevers waar ik voor werk zijn (educatieve) uitgeverijen. Ik maak illustraties voor kinderboeken, reclamemateriaal, illustraties bij producten en in magazines. Ik teken graag dieren en mensen en geef ook tekenles.

Neem een kijkje bij mijn illustraties daar plaats ik regelmatig werk. Wil je echt alles volgen, kijk dan op http://www.instagram.com @leontine.illustrator.

Wil je contact met me opnemen, mail me dan via leontine@leontineillustrator.com

Ik heb o.a. gewerkt voor:

Uitgeverij Thieme Meulenhoff, Royal Jongbloed, Uitgeverij Mes, Nederlands Bijbel Genootschap, Groen Educatief, Flevo-Landschap, Vereniging Kaisz, Reumafonds, Vision Design, Farm Frites, WeAretheLocals, Kingdom Games, stichting Antwoord, Uitzendbureau Werktalent, Buddy Books, BCB, Buytenwold, Blue Fish, Stoomtrammuseum Hoorn-Medemblik, St. Ons Huis, Uitgeverij Den Hertog, Zorggroep Almere, Sysqa , Gemeente Almere, Begrafenisverzorging van Asselt.