Leontine

leontine-gaasenbeek

hi, Ik ben dus Leontine. Ik woon en werk in Almere als zelfstandig illustrator.  Inmiddels zijn er meer dan 100 kinderboeken met mijn illustraties verschenen.

Ik maak illustraties voor prentenboeken, reclamemateriaal, illustraties bij producten en voor magazines. Dieren, mensen en onderwerpen uit de natuur zijn mn favoriete onderwerpen. Op vrijdag om de week teken ik als vrijwilliger voor tekenen voor kinderen op de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis.

Neem een kijkje in mijn Portfolio of op Home daar plaats ik regelmatig werk. Wil je echt alles volgen, kijk dan op  mijn pagina’s op instagram Leontine_Gaasenbeek of leontine.illustrator. Daar vind je regelmatig vrij werk en schilderijen.

Mijn opdrachtgevers:

Uitgeverij Thieme Meulenhoff, Zwijssen, Royal Jongbloed, Uitgeverij Mes, Nederlands Bijbel Genootschap, Van Holkema en Warendorff, Groen Educatief, Flevo-Landschap, Vereniging Kaisz, Reumafonds, Vision Design, Farm Frites, We Are the Locals Haarlem, Uitzendbureau Werktalent, BCB, Buytenwold, Blue Fish media, Zorggroep Almere, Sysqa , Gemeente Almere, Begrafenisverzorging van Asselt, Uitgeverij van Driel e.a.