Leontine’s Blog

leontine-gaasenbeek

Dank voor je bezoek aan mijn site Leontine’s illustrator. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, maar woon en werk sinds 10 jaar in Almere. Ik werk vanaf 20112 als zelfstandig illustrator. De meeste opdrachtgevers waar ik voor werk zijn (educatieve) uitgeverijen. Ik maak illustraties voor kinderboeken, reclamemateriaal, illustraties bij producten en in magazines. Ik teken graag dieren en geef ook tekenles aan kinderen en tieners.

Neem een kijkje bij mijn blog, daar plaats ik de laatste illustraties die ik heb gemaakt. en wil je echt alles volgen, kijk dan op http://www.instagram.com/leontine.illustrator/. Contact opnemen kan via leontine@leontineillustrator.com

Ik heb illustraties gemaakt voor:

Uitgeverij Thieme Meulenhoff, Royal Jongbloed, Uitgeverij Mes, Nederlands Bijbel Genootschap, Groen Educatief, Flevo-Landschap, Vereniging Kaisz, Reumafonds, Vision Design, Gemeente Almere,  Farm Frites, WeAretheLocals, Kingdom Games, stichting Antwoord, Uitzendbureau Werktalent, Buddy Books, BCB, Buytenwold, Blue Fish, Stoomtrammuseum Hoorn-Medemblik, St. Ons Huis, Uitgeverij Den Hertog, Zorggroep Almere, Sysqa en meer.