100 Portretten

Ik maak regelmatig portrettekeningen en de uitdaging om er 100 te halen is bijzonder moeilijk. Ik geef niet op, en ga rustig verder met als doel het eind 2023 lig te halen. Wordt vervolgd.

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gerda Werkman schreef:

  Dag Leontine,
  Ik zag je mooie portretten en ik vraag mij af of je ook Illustraties maakt voor kinderboeken voor kinderen van 12 jaar met gezichten die heel echt zijn. Zou ik daar wat van kunnen bekijken?
  Met vriendelijke groet,
  Gerda Werkman

  Like

  1. leontine1971 schreef:

   Beste Gerda, Dank voor je reactie op mijn werk. Ik werk regelmatig voor de doelgroep, maar het is afhankelijk van wat je precies wilt. Wat zou je precies willen zien? Heb je bijvoorbeeld al een tekst? Ik zou dan een proef voor je kunnen maken, misschien helpt dat beter om te kijken of mijn stijl bij jouw werk past. Spreekt dit aanbod je aan? Laat me gerust weten, hartelijke groet, Leontine

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s