100 head drawing challenge

Ik ben nu twee weken op weg. Elke dag teken ik een (klein) portret, een schets of iets uitgewerkt met kleur. Doel is in 100 dagen 100 tekeningen te maken, om sneller te leren schetsen, meer verdieping te vinden in het portrettekenen en vooral plezier beleven aan mijn grootste passie.

Volg mijn challenge op Instagram en doe mee! Als je me ‘tagt’ in een van je posts van je tekeningen kun je een print winnen van een van de tekeningen die ik maak.

@leontine.illustrator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s