Varenka

2020 illustraties Varenka.
Geschreven door Vrouwke Klapwijk.
Verkrijgbaar in onze eigen shop

Het boek is bijzonder mooi gerecenseerd in het ND (Zie mijn Facebookpagina).

Uitgeverij Mes heeft me gevraagd om het Russische volksverhaal Varenka te illustreren. Het is een verhaal over hoe een vrouw mensen in nood helpt en haar vertrouwen op God stelt terwijl veel mensen haar aanraden om te vluchten voor de oorlog. Er komt steeds iemand in haar kleine huisje bij en het wordt er gezellig druk. Dan komen er soldaten langs. Varenka bidt God en vraagt of Hij een muur om haar huisje wil bouwen. Zal God haar gebed verhoren en een muur bouwen, of volgt er een andere bijzondere redding?

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Gerda Werkman schreef:

  Dag Leontine,
  Voor een kinderboek met een kleine oplage zoek ik een illustrator. Het gaat om een omslag en 4 illustraties in het boek. Het boekje is A5 formaat. De illustraties worden in kleur. Het boekje is voor kinderen van 12 jaar, dus de illustraties zijn met zo natuurgetrouwe gezichten. Ik zag de portretten die u getekend had en dat vond ik erg mooi.
  Hebt u tijd voor zo’n opdracht en wat zijn ongeveer de kosten?
  Met vriendelijke groet,
  Gerda Werkman

  Like

  1. leontine1971 schreef:

   Hoi Gerda, ik heb je gemaild.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s