Kerstspel Nederlands Dagblad


Voor het Nederlands Dagblad maakte ik dit jaar een illustratie bij het kerstspel ‘De Kletspot’. Een gezellig format waarbij je rond het kerstdiner gezellig kunt bijpraten of ontboezemingen kunt doen aan de hand van de vragen van het spel. De illustratie erbij moet het warme kerstgevoel versterken. Het was overigens best een hele klus alle details in de huizen van het dorpje te tekenen. Deze opdracht was een mooie afsluiter van het (illustratieve)jaar.

Voor het nieuwe jaar staan er weer een verschillende mooie projecten waar ik aan mag werken; Een Kerstboek, een ‘beweeg met je peuter’ boek, een boek over de ronde van Vlaanderen, een serie karakters voor een Belgisch schoonmaakbedrijf en een mooi en lief prentenboek over Kliko, de zoenkampioen. Ik ga een nieuwe website maken voor De Boer illustraties en ik ga ook verder met de cursus modeltekenen en portretschilderen aan de Gooise Academie. 

Kortom, 2020 wordt een spannend jaar. Ik heb er zin in.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s