Kerstspel Nederlands Dagblad


Voor het Nederlands Dagblad maakte ik dit jaar een illustratie bij het kerstspel ‘De Kletspot’. Een gezellig format waarbij je rond het kerstdiner gezellig kunt bijpraten of ontboezemingen kunt doen aan de hand van de vragen van het spel. De illustratie erbij moet het warme kerstgevoel versterken. Het was overigens best een hele klus alle details in de huizen van het dorpje te tekenen. Deze opdracht was een mooie afsluiter van het (illustratieve)jaar.

Voor het nieuwe jaar staan er weer een verschillende mooie projecten waar ik aan mag werken; Een Kerstboek, een ‘beweeg met je peuter’ boek, een boek over de ronde van Vlaanderen, een serie karakters voor een Belgisch schoonmaakbedrijf en een mooi en lief prentenboek over Kliko, de zoenkampioen. Ik ga een nieuwe website maken voor De Boer illustraties en ik ga ook verder met de cursus modeltekenen en portretschilderen aan de Gooise Academie. 

Kortom, 2020 wordt een spannend jaar. Ik heb er zin in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s