Ik ga op reis en neem je mee

leontineillustrator Ik ga op reis en neem je mee
Ik ga op reis en neem je mee

Ik ga op reis en neem je mee…

Ik ga op reis en neem je mee is een prentenboek op rijm. Het verschijnt tijdens de Kinderboekenweek 2019 (Thema ‘Reizen’). Het is geschreven door Jose Mijnals. Jose beschrijft op een vrolijke, lieve manier, liefde en vriendschap. Het boek is geschikt voor jonge kinderen, maar oudere kinderen en zelfs volwassenen zal de diepere laag zeker ook aanspreken. Een mooi boek om te geven, een prachtig boek om te krijgen, zet m alvast op je lijst. Het boek verschijnt begin oktober 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s