Een Sprankelend wensenboek!

on

Afgelopen jaar werd ik gevraagd om voor Sprank een Wensenboek voor haar cliënten te maken. Een Wensenboek? Wat is dat, zou je kunnen denken. Ik leg het graag even uit. Stichting Sprank biedt woon- en dagbesteding aan mensen met een speciale (zorg) vraag. Om hun cliënten te helpen tot groei en bloei te komen hebben ze bij mij de wens geuit om daar een bewaardocument voor te ontwikkelen. Samen met Sprank heb ik nagedacht hoe dat het beste neer te zetten. Uit de gesprekken die we gevoerd hebben is het Wensenboek ontstaan.

Afgelopen kerst hebben alle bewoners het Wensenboek kado gekregen. In het Wensenboek kun je foto’s plakken, opschrijven wat je leuk vind en wat je wensen voor nu en in de toekomst zijn. Ook kun je invullen wat je wensen zijn omtrent ziek worden en sterven. Het is een heel open document geworden met veel ruimte voor gesprek en eigen invulling als bijlage hebben we nog een stickervel toegevoegd, waar je op verschillende plekken de stickers kunt plakken die jij het allermooist vind. Wie houdt daar nu niet van. Ik ben zo trots op dit prachtige boek. Hieronder zie je de cover en een paar voorbeeldpagina’s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s