Yaro en de slippervis

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is GI-GA GROEN! Een heerlijk educatief thema waar ik als kinderboekenschrijver en illustrator best raad mee weet. Voor Buddy Books maak ik samen met Michel, mijn partner Yaro en de Slippers. Het verhaal speelt zich af op een heel zonnige plek aan zee en de hoofdpersonage heet Yaro. Als papa vis gaat vangen om op de markt te verkopen wil hij super graag mee. Helaas, Yaro moet nog even wachten tot hij groot genoeg is. Yaro besluit zelf op de steiger een supervis te gaan vangen. Hij vangt wel een heleboel slippers, en maar één piepklein visje. En dat wordt ook nog eens opgegeten door de pelikaan die ook bij Yaro op de steiger zit. Dan, als Yaro droomt over alles wat hij wel gevangen heeft krijgt Yaro een geweldig idee. De volgende dag gaat hij met papa mee vissen verkopen op de markt, yaro verkoop ook iets…

Yaro en de slippervis is ons actieboek van de KBW22. Er zijn lesmaterialen verkrijgbaar en je kunt ook een schoolbezoek aanvragen. Ik kom dan in de klas voorlezen, tekenen en evt. ook een knutselles verzorgen, waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van gerecycled materiaal.

Je kunt het boek bestellen in onze eigen webshop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s