Wonderlijke Wereld

Deze covers zijn de ontwerpen voor Wonderlijke Wereld Het is een uitgave van Buddy Books en is verschenen in 2019.  Het boek neemt jonge kinderen mee in een verhaal over hoe mooi de wereld is. Er wordt iets verteld over verschillende werelddelen en verschillende diersoorten  Het linkerontwerp is wat de uitgever gekozen heeft om te gebruiken. Zoals wel vaker bij het maken van een boek, gaat er ook wel wat de prullenbak in. De cover rechts heeft het niet gehaald, maar blijft wel in mn favorieten mapje staan.
Het is verkrijgbaar in onze eigen shop.

Schermafbeelding 2019-02-25 om 09.16.40

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s