Een ‘Zeldzaam’ mooi project

Samen met Liesbeth Rood mocht ik dit jaar werken aan een nieuw prentenboek met de titel Zeldzaam. Zeldzaam is een informatief boek voor kinderen die in het het ziekenhuis moeten verblijven omdat ze zo ziek zijn dat ze speciale zorg nodig hebben. Vereniging Kaisz (gesponsord door het Reumafonds) wil graag middels dit boek vertellen wat het betekent voor kinderen om in het ziekenhuis te moeten blijven, om te gaan met een (zeldzame) ziekte en dat het echt niet alleen vervelend is, maar er best wel leuke dingen te beleven zijn. Het was echt een uniek project en Liesbeth heeft met haar prachtige manier van vertellen echt een klein wonder verricht. Ik ben erg trots dat ik illustraties mocht maken voor dit project en hoop dat er nog veel van dit soort parels mijn pad zullen kruisen. Je kunt dit boek direct bestellen voor 9,95 op http://www.kaisz.nl.boek cover Zeldzaam

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s