Vereniging Kaisz

on

Vereniging Kaisz heeft me gevraagd om een boek te maken voor kinderen met een Auto-imuunziekte. De werktitel is ‘Zeldzaam’. Omdat deze ziekte zeer weinig voorkomt en veel zeldzame verschijningsvormen heeft wil Kaisz een informatief, maar ook vrolijk, toegankelijk boek. Geluksvogel die ik ben, kan ik in deze samenwerken met Liesbeth Rood. Zij heeft een prachtig verhaal geschreven, ik ben supertrots dat ik de illustraties mag maken! Wil je meer weten over Kaisz? Kijk op de website http://www.kaisz.nl/

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. leontine1971 schreef:

    Reblogged this on leontine1971.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s