Vereniging Kaisz

Vereniging Kaisz heeft me gevraagd om een boek te maken voor kinderen met een Auto-imuunziekte. De werktitel is ‘Zeldzaam’. Omdat deze ziekte zeer weinig voorkomt en veel zeldzame verschijningsvormen heeft wil Kaisz een informatief, maar ook vrolijk, toegankelijk boek. Geluksvogel die ik ben, kan ik in deze samenwerken met Liesbeth Rood. Zij heeft een prachtig verhaal geschreven, ik ben supertrots dat ik de illustraties mag maken! Wil je meer weten over Kaisz? Kijk op de website http://www.kaisz.nl/

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s