Kinderboekenweek 2022

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is GI-GA GROEN! Een heerlijk educatief thema waar ik als kinderboekenschrijver en illustrator best raad mee weet. Voor Uitgeverij Van Driel mag ik een actieboek maken, en ik mag alvast een tipje van de sluier oplichten. Het verhaal speelt zich af op een heel zonnige plek aan zee en de hoofdpersonage heet Yaro. Als papa vis gaat vangen om op de markt te verkopen wil hij super graag mee. Helaas, papa vindt het nog te gevaarlijk voor Yaro hij moet nog even wachten tot hij groot genoeg is. Dan gaat Yaro in zijn eentje op pad met zijn hengel. Hij vangt van alles, maar geen vis. Papa heeft ook niet veel gevangen, en Yaro vraagt zich af hoe ze nu geld moeten verdienen om eten te kopen… dan krijgt Yaro een geweldig goed idee…

Het boek van Yaro komt 1 oktober 2022 in de winkel. In oktober is het boek verkrijgbaar voor een speciale actieprijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s