Kinderboekenweek 2021

Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is ‘Worden wat je wil’. geheimpje: Ik mag voor de BCB het actieboek schrijven en illustreren! Voor Uitgeverij van Driel werk ik daarom komende tijd aan een ontzettend leuk Prentenboek. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg mijn blog, of kijk op Instagram @leontine_gaasenbeek , daar post ik mijn kinderboekenillustraties. Op mijn andere account, @leontine_illustrator post ik voornamelijk portretten . Het thema van de Kinderboekenweek 2021 is ‘Worden wat je wil’. geheimpje: Ik mag voor de BCB het actieboek schrijven en illustreren! Voor Uitgeverij van Driel werk ik daarom komende tijd aan een ontzettend leuk Prentenboek. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg mijn blog, of kijk op Instagram @leontine_gaasenbeek , daar post ik mijn kinderboekenillustraties. Op mijn andere account, @leontine_illustrator post ik voornamelijk portretten . 

Ondertussen komt in het voorjaar ‘Ik beweeg als een dier’, Een samenwerking met Erica Kramer , het wordt uitgegeven door Buddy Books.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s