‘De reis’ (traveller)

Detail eerste schets ‘De reis’
Schets ‘De reis’

Ben bezig met een concept voor een boek dat al heel lang aan het ‘rijpen’ is. Werktitel is ‘De reis’ Met reden want, hoe vertel ik dit verhaal? Wat wil ik vertellen? Hoe moet het eruit zien? Wat wil ik laten zien en waarom eigenlijk. In die zin is het maken van dit boek ook een reis. En ik ben bang om op reis te gaan. Ik ben bang voor het onbekende. Geen idee welk landschap er voor me ligt, zal wel een paar keer struikelen. Van vermoeidheid of onoplettendheid. Gelukkig heb ik pleisters bij me. Dus ik ga toch. Ik maak dit verhaal. Dit boek komt er.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s